Valitettavasti emme löytäneet tuloksia haulla {{term}}. Yritä uudelleen.
Kuinka Regus vastaa COVID-19-epidemiaan

Yksi maailmanlaajuinen toimittaja, yksi täydellinen ratkaisu

Kasvata liiketoimintaasi yhtiön avulla, joka myös kasvattaa omaansa. Reguksen Workplace recovery -palvelu on kasvanut yli 100 prosentin vuosivauhtia viimeisten kahden vuoden aikana.

Tarjoamme 10 % or 15% koko sopimusarvosta etukäteen maksettavana välityspalkkiona sekä arvokkaita liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyviä tietoja ja näkemyksiä.

Ole osa maailmanlaajuista dynaamista varatyötilaratkaisua, jonka kautta yritykset voivat toipua katastrofeista käytännössä maailman jokaisessa kaupungissa yhden yhtiön avulla.

Ota yhteyttä Workplace recovery -tiimiimme

Pieni varatoimitila

Auta asiakkaitasi toipumaan katastrofitilanteista nopeammin

Meillä on maailmanlaajuinen työtilojen verkosto, jonka avulla asiakkaasi voivat parantaa saumatonta liiketoiminnan jatkuvuutta.

Taattu työtila

Maailmanlaajuinen verkostomme takaa asiakkaasi liiketoiminnan jatkuvuussuunnitelman toteutumisen minkä tahansa hätätilanteen tai kriisin aikana ilman jonoja tai ylibuukkauksia.

Maailmanlaajuinen avaimet käteen -ratkaisu

Käyttövalmiit toimistopalvelut, mukaan lukien yritystason Internet- ja puhelinpalvelu, vastaanottopalvelu, keittiötila ja siivouspalvelu.

Helposti hallittavissa

Ei tarvetta usealle toimijalle – yksi maailmanlaajuinen tarjoaja, yksi yksinkertainen tilauspohjainen palvelu, ympärivuorokautinen asiakaspalvelu eikä käyttöönottomaksuja tai pääomasijoituksia.

Ota yhteyttä Workplace recovery -tiimiimme

Tule mukaan maailmanlaajuiseen yhteisöömme

Tunnemme alan läpikotaisin.

Olemme kehittäneet tapahtumia, joiden tarkoitus on tutustuttaa sinut oppimiimme asioihin arvokkaiden liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvien tietojen ja näkemysten myötä.

Käytä tilojamme yhteisrahoitettuja liiketoiminnan jatkuvuuteen ja katastrofien jälkeiseen toipumiseen liittyviä tapahtumia varten

Kasvata toimitilavalikoimaasi ja nauti Reguksen verkoston eduista

Asiakkaasi pääsevät käsiksi tärkeään alaan liittyvään materiaaliin – valkoisiin kirjoihin, tutkimusmateriaaliin ja tapaustutkimuksiin

Ota yhteyttä suoraan tai rekisteröidy kanavakumppaniksiLuo tili