Työssäkäyvä vanhempi: kerro mielipiteesi ja voit voittaa älykkään ääniavustajan

Äänet

Työssäkäyvä vanhempi: kerro mielipiteesi ja voit voittaa älykkään ääniavustajan

Jos olet työssäkäyvä vanhempi, haluamme tietää mielipiteesi joustavasta työskentelystä. Osallistu viiden minuutin kyselyymme, niin voit voittaa haluamasi uusimman ääniavustajan.

 

Miten työsi vaikuttaa elämääsi ja vanhemmuuteesi? Vähentääkö se arvokasta perheaikaa? Tämä pitää paikkansa ainakin monien brittivanhempien osalta. Uuden tutkimuksen mukaan puolet heistä viettää alle puoli tuntia laadukasta aikaa lastensa kanssa päivässä(1). 1 500 työssäkäyvää vanhempaa kattavassa tutkimuksessa selvisi, että kahdeksan kymmenestä oli tietoisia siitä, etteivät he vietä arkisin riittävästi aikaa lastensa kanssa ja että kaksi kolmasosaa vanhemmista piti laatuajan puutetta pitkien työaikojen vikana.

Työ- ja vapaa-ajan välillä tasapainottelu voi olla haastavaa. Työpaikan sijainti voi olla tässä avainasemassa. Miten kaukana olet lapsesi koulusta tai päivähoitopaikasta? Miten nopeasti pääsisit kotiin hätätilanteessa? Ehditkö vanhempainiltoihin ajoissa?

Myös työn luonne on tärkeä. Monille ratkaisu on kokopäiväisestä työstä siirtyminen osa-aikaiseksi. Joidenkin osalta ongelma ratkeaa muuttamalla työtunteja tai tekemällä osan ajasta etätöitä. Vaihtoehtoja on useita.

Vanhempien joustava työskentely on yleistyvä trendi. Useimmat työnantajat tietävät nykyään, että joustavien työmahdollisuuksien tarjoaminen työntekijöille on liiketoiminnan kannalta järkevä ratkaisu. Vuoden 2017 Regus-kyselyn mukaan yli kolmasosa (35 prosenttia) yritysten esimiehistä ja johtajista ympäri maailmaa aikoo antaa tiimeilleen 1–2 etätyöpäivää kuluvana vuonna.

Mikä on oma kokemuksesi työssäkäyvänä vanhempana? Voit olla tuore isä, joka hyödyntää joustavaa työtilaa isyysvapaan jälkeen, tai äiti, joka tarvitsee joustavaa työtä perhe-elämän ja uran välisen tasapainon löytämiseen. Riippumatta siitä, mitä työtä teet, mikä tilanteesi on ja missä teet töitä, kerro meille, mitkä työjärjestelyt toimivat ja mitkä eivät, jotta voimme ymmärtää vanhempien kohtaamia haasteita paremmin.

Osallistu kyselyymme ja voita haluamasi älykäs ääniavustaja

Pikakyselyymme vastaaminen kestää vain muutaman minuutin ja tekemällä osallistut arvontaan, jossa voit voittaa haluamasi älykkään ääniavustajan*. Kaikki vastaukset ovat nimettömiä. Regus magazine voi ottaa sinuun yhteyttä kysyäkseen enemmän kokemuksistasi, ja voimme käyttää joitakin vastauksia tulevissa julkaisuissa.

Napsauta tästä vastataksesi kyselyyn

*Google Home, Amazon Echo, Sonos One tai Apple HomePod.

 


Lähteet:

(1) https://www.thomascookgroup.com/almost-half-of-parents-spend-less-than-an-hour-of-quality-time-a-day-with-their-children/