A neatly organised desk

Äänet

Tuottavuus töissä: kerro mielipiteesi ja voit voittaa älykkään ääniavustajan

Haluamme tietää, mikä tekee sinusta tuottavamman töissä. Osallistu viiden minuutin kyselyymme, niin voit voittaa valitsemasi uusimman ääniavustajan.

 

Kuinka työtilasi vaikuttaa tuottavuuteen? Tutkimuksia(1), jotka näyttävät linkin sen välillä, missä ihmiset tekevät työtä ja kuinka tehokkaita he ovat, on paljon – haluamme tietää tarkoista elementeistä, jotka saavat aikaan sen eron.

Toimistoympäristö on tässä avainasemassa. Kuinka paljon melu ja valo vaikuttavat tuottavuuteesi? Nautitko siitä, että radio on päällä, vai suositko hiljaisuutta? Voiko hiljaisuutta olla liikaa? Häiritsevätkö sinua liian kirkkaat valot, vai nautitko auringosta halutulla ikkunapaikalla?

Entä muut aistit? Häiritsevätkö sinua oudot yhteiskeittiöstä tulevat hajut ennen lounasta, vai arvostatko tätä aistien poikkeustilaa? Vai pilaako sinulle huonosti istuttava tuoli yrityksesi pysyä deadlineissasi? Entä lämpötila? Onko sinulla liian kuuma tai liian kylmä, vai onko olosi sopiva?

Teknologia on myös iso tekijä. Mitkä työpöydän sovellukset ja vempaimet auttavat lisäämään tuottavuutta? Otatko käyttöön kaikki mahdolliset apuvälineet yritysten viestintäjärjestelmistä langattomiin kuulokkeisiin ja useisiin eri näyttöihin? Vai haluatko digitaalisen detox-kuurin, joka auttaa keskittymään käsillä olevaan tehtävään?

Yksi malli ei sovi myöskään kaikkiin tarkoituksiin. Mitkä henkilökohtaiset asiat auttavat lisäämään tuottavuuttasi? Iloinen ruukkukasvi? Kaapissasi oleva aromaterapiasuihke? Täysin siisti pöytä, vai täysin sekava?

Riippumatta siitä, mikä työsi, tilanteesi tai työpaikkasi on, kerro meille tekijöistä, jotka auttavat sinua, ja niistä, jotka eivät, jotta voimme ymmärtää paremmin niitä ongelmia, joita moderneilla työntekijöillä on työtilassaan.

Osallistu kyselyymme ja voita haluamasi älykäs ääniavustaja

Pikakyselyymme vastaaminen kestää vain muutaman minuutin ja tekemällä osallistut arvontaan, jossa voit voittaa haluamasi älykkään ääniavustajan*. Kaikki vastaukset ovat nimettömiä.

Napsauta tästä vastataksesi kyselyyn

*Google Home, Amazon Echo, Sonos One tai Apple HomePod.


 

Lähteet:

(1) https://realbusiness.co.uk/business-growth/2018/04/06/why-the-right-office-space-is-the-forgotten-facilitator-of-productivity/

Kyselyn ehdot

Yksittäiset vastaukset ovat nimettömiä, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Vain tilastotiedot julkaistaan.

Voittajan valitseminen on täysin Reguksen päätettävissä, ja vastaajiin ei oteta yhteyttä valintaprosessiin tai sen seurauksiin liittyen.

Kysely sulkeutuu 28. elokuuta 2018.