Regus Stop & Work, Saint-Quentin

Uutishuone

Uusia toimistohotelleja Lontoossa, Dohassa, Moskovassa ja muissa kohteissa

Regus laajentaa verkostoaan ottamalla käyttöön uusia toimistohotelleja ympäri maailmaa. Uudet kohteet tarjoavat entistä enemmän tapoja työskennellä joustavasti useassa kohteessa nousevasta Lontoon kaupunginosasta aina kukoistavaan Dohan liiketoiminta-alueeseen.

 

1. Lontoon uusi keskus
Regus Interchange House, Croydon
Croydon on tällä hetkellä suosiossa. Paremmilla yhteyksillä varustettua Lontoon kaupunginosaa on vaikea löytää: King’s Cross, Canary Wharf ja Brighton ovat saavutettavissa junalla 30 minuutissa ja Heathrow’n kansainväliselle lentoasemallekin pääsee alle tunnissa. Regus Interchange House sijaitsee erittäin suosittua Saffron Square -aluetta vastapäätä fiksussa ja nykyaikaisessa rakennuksessa. Toivota asiakkaasi tervetulleiksi korkeaan vastaanottoon, jossa vallitsee rento kahvilamainen tunnelma. Hyödynnä business lounge- ja taukotilojen verkostoitumismahdollisuudet tai käy työn touhuun tuottavissa toimitiloissa ja kokoustiloissa.

 

2. Näköalatiloja
Regus Lakeview Terraces, Richards Bay
Jos haluat vaikutuksen tekevän toimistohotellin, valitse Regus Lakeview Terraces – Etelä-Afrikan Richards Bayn korkein rakennus. Keskeisen liiketoiminta-alueen sydämessä olevan rakennuksen sijainti on ihanteellinen kaikille alueen kaivostoiminnan ja turismin parissa työskenteleville. Valoisien ja tilavien toimisto- ja kokoustilojen lisäksi lähistöllä on runsaasti erilaista kulttuuritarjontaa Empangenin taiteen ja kulttuurihistorian museon, Richards Bay Game Reserven ja Dolphin Parkin myötä sekä lisäksi kolme suurta ostoskeskusta.

 

3. Muuttunut teknologiakeskus
Regus Leuchtenfabrik, Berliini
Tämä Treptow-Köpenickin kaupunginosan entinen tehdasrakennus sijaitsee Berliinin keskustasta kaakkoon, kivenheiton päässä Adlershofin teknologiakeskuksesta. Siistiksi ja nykyaikaiseksi toimistohotelliksi muunnettu Regus Leuchtenfabrik sisältää tyylikkäitä toimitiloja ja kokoustiloja. Aldershof on yksi Euroopan menestyksekkäimmistä huipputeknologian sijainneista ja tarjoaa runsaasti kasvumahdollisuuksia pienille ja innovatiivisilla startup-yrityksille. Myös suuret yritykset saavan jalansijaa alueella ennen uuden Berlin Brandenburgin (BER) kansainvälisen lentoaseman avautumista vuonna 2020.

 

4. Liiketoimintaa pääkaupungissa
Regus Muntazah Commercial Centre, Doha
Dohan vilkkaassa osassa sijaitseva Regus Muntazah Commercial Centre on täydellinen paikka Qatarin kukoistavan pääkaupungin kokemiseen. Toissaijaisena liiketoiminta-alueena tunnettu Muntazah kasvaa nopeasti sen öljy- ja kaasuteollisuuden, kiinteistöliiketoiminnan ja turismin hyödyntäessä kehäteiden mahdollistaman helpon liikkumisen linja-autolla tai omalla autolla. Nykyaikaisessa uudessa rakennuksessa oleva toimistohotelli on suunniteltu tehokkuutta silmällä pitäen, ja se tulvii luonnonvaloa. Ulkopuolelta löytyy monia ilmeikkäitä ravintoloita, kahviloita ja hotelleja.

 

5. Verkostoitunutta yhdessä työskentelyä
Regus Posthuset, Oslo
Työskentele parhaimmillasi Norjan korkeimmassa rakennuksessa olevissa tarkkaan suunnitelluissa moderneissa tiloissa. Regus Posthuset sijaitsee oslolaisen rakennuksen kolmannessa kerroksessa, ja tiloihin sisältyvät mukavat yhteisalueet ja suuri kahvila, jotka ovat ihanteellisia rentoon verkostoitumiseen. Toimistohotellista on lisäksi suora yhteys Oslon päärautatieasemalle, joten sinun ei tarvitse edes astua rakennuksen ulkopuolelle.

 

6. Työtä ja hupia
Regus Avion, Moskova
Regus Avion on Venäjän 18. toimistohotellimme, ja se sijaitsee vain 100 metrin päässä lentokentän metroasemalta, arvostelulla alueella kaupungin keskustasta luoteeseen. Leningradsky Prospekt mahdollistaa nopean siirtymisen Moskovan keskustaan, ja se on vain 20 minuutin ajomatkan päässä Šeremetjevon kansainväliseltä lentoasemalta tai 10 minuutin päässä Moskovan Valko-Venäjän asemalta. Iltaisin voi nauttia alueen ravintoloista, kahviloista ja ostoskeskuksista – tai monista ensiluokkaisista kisapaikoista. Hoff Open -tennisturnaus järjestetään läheisessä Juan Antonio Samaranchin kansallisessa tenniskeskuksessa.

 

7. Idän edustaja
Regus IEC Vanke Centre, Xi’an
Strategisesti Xi’anin taloudelliselle ja tekniselle kehitysalueelle sijoitettu Regus Vanke Jin Yu Hua Fu on ihanteellisella paikalla kaikille rahoitus- tai ammattilaispalvelualoilla työskenteleville. Matkusta Xianyangin kansainväliselle lentoasemalle vain 30 minuutissa tai Xi’anin pohjoiselle rautatieasemalle vain 15 minuutissa. Neljännen kerroksen toimistohotelli on lähellä kunnallishallinnon päätoimipaikkaa ja kolmen suuren puiston ympäröimä – joten alue on ihanteellinen lounastauon kävelyitä varten. Kävelymatkan etäisyydellä on myös useita viiden tähden hotelleja, mukaan lukien Kempinski ja Hilton.

 

Regus Milanofiori 2, Milano

 

8. Milanolainen tapaamispaikka
Regus Milanofiori 2, Milano
Liity suurten kansainvälisten brandien sekä kaikkia toimialoja teknologiasta paperiin edustavien pienten ja keskisuurten yritysten joukkoon Regus Milanofiori -toimistohotellissa Assagon ja Rozzanon välissä. Tämä monikäyttöinen alue (yllä olevassa kuvassa) on rengastien ja A7 Giovin tai Milanon ja Genoan välisen moottoritien risteyksessä Assago Milanofiori Nord -metroasemaa vastapäätä. Valitse käyttöösi toimisto tai coworking-tila tässä vehreän puistomaiseman ympäröimässä vaikuttavassa rakennuksessa. Rakennuskompleksissa on monia työntekijöihin ja asiakkaisiin vetoavia puolia, kuten Centro Commerciale Fiordaliso -ostoskeskus, sisäurheiluun tarkoitettu Mediolanum Forum ja UCI Cinema -elokuvateatteri.

 

9. Gallialainen valinta
Regus Stop & Work, Saint-Quentin
Erinomaiset kulkuyhteydet Pariisiin ja lähiöihin tekevät Regus Stop & Work Saint-Quentinista (pääkuva) täydellisen valinnan palvelualan yrityksille ja niille, jotka haluavat olla lähellä BMW:n Ranskan päämajaa ja Banque Populairea. Saint-Quentin-en-Yvelines -naapurustossa, 30 km:ä Pariisista lounaaseen sijaitseva kohde on kauniisti suunniteltu ja inspiroiva paikka liiketoiminnalle. Kirkas luonnonvalo täyttää neljännen kerroksen työtilan, joka sisältää kaikki yritysten tarvitsemat palvelut, mukaan lukien ravintola ja pysäköintitilaa. Rautatieasema on suoraan kadun toisella puolella, ja rakennus on lähellä reittejä A12 ja N12.

 

10. Seurapiirihumua
Regus Deji Plaza, Nanjing
Äärimmäisen tyylikäs Regus Deji Plaza -toimistohotelli sijaitsee Nanjingin tärkeimmän liiketoimintakaupunginosan monipuolisen alueen pilvenpiirtäjäosiossa. Ylellisten kauppojen ja viiden tähden Ritz Carlton -hotellin naapurissa sijaitseva joustava toimitila tuo ylellisyyden tuntua myös liiketoimintaan. Nanjingissa on monia historia- ja kulttuurikohteita sekä ravintoloita, joihin viedä asiakkaita, ja lähellä olevaa ostoskeskusta pidetään paitsi koko kaupungin myös koko Jiangsun maakunnan parhaana.

 

Meillä on tiloja myös näissä kohteissa…

Regus Avenida da Liberdade, Braga, Portugali

Regus Avnat Tower Business Centre, Petach Tikva, Israel

Regus BNC Plaza, Almaty, Kazakstan

Regus Bicocca, Milano, Italia

Regus Capital Place, Jakarta, Indonesia

Regus Founders Square, Nova Scotia, Kanada

Regus Inari Ohashi, Hiroshima, Japani

Regus Lagoa Corporate, Rio de Janeiro, Brasilia

Regus Le Patio, Villeurbanne, Ranska

Regus Sec 17 A, Chandigargh, Intia