Regus-toimistohotelli

Uutishuone

Uusia toimistohotelleja Georgiassa, Saksassa ja muualla

Regus jatkaa verkostonsa laajentamista ottamalla käyttöön uusia toimistohotelleja ympäri maailmaa. Tutustu uusiin tapoihin työskennellä joustavasti Varsovan elävästä kulttuurikeskuksesta aina Bremenin vaikuttavaan naapurustoon.

 

1. Kultastandardi
Regus 50 Cavill Ave, Gold Coast, Australia
Surfers Paradise sydämessä oleva rakennus, jossa Regus 50 Cavill Ave sijaitsee, on yksi Gold Coastin arvostetuimmista liikeosoitteista. Rakennuksen sijainti sijoittaa sen kolmen kadun reunalle, joihin lukeutuvat Beach Road ja The Gold Coast Highway, ja siellä työskentelevät ovat vain lyhyen matkan päässä maailmankuuluista Main- ja Broadwater-rannoista. Toimistohotelli – josta on suora näkymä Broadwateriin ja Hinterlandiin – sijaitsee kätevästi nopean kävelymatkan päässä julkisista liikenneyhteyksistä sekä useista kahviloista, ravintoloista ja kaupoista.

 

2. Välittömät edut
Regus Mahando Road, Dar Es Salaam, Tansania
Liiketoimintasi pääsee vauhtiin täydellä teholla Dar Es Salaamissa sijaitsevien Regus Mahando Roadin ensiluokkaisten toimitilojen ja kokoustilojen ansiosta. Työtila sijaitsee tyylikkäässä sisäpihan puutarhalla varustetussa matalassa rakennuksessa Tansanian Msasanin niemimaan pohjoisessa kärjessä, jota kutsutaan myös merijyrkänteeksi. Nimensä mukaisesti alue on lähellä merta, ja sen lähellä sijaitsevat esimerkiksi Dar Es Salaam Yacht Club ja Coco Beach sekä itse jyrkänteellä sijaitsevat liikkeet ja muut mukavuudet. Sinne pääseminen on vaivatonta: linja-autot vievät Mawenzin linja-autoasemalle ja Cholen pysäkille, minkä lisäksi kellarissa on runsaasti pysäköintitilaa.

 

3. Vihreä ja eloisa
Regus Villa Metro, Wilanowska, Varsova, Puola
Jos etsit toiminnantäyteistä paikkaa hyvällä sijainnilla, on tämä etsimäsi kohde. Eloisasta Mokotówista (Varsovan toiseksi suurin toimitila-alue) löytyvä Regus Villa Metro sijaitsee kätevästi Metro Wilanowskan kevyen raideliikenteen asemaa vastapäätä ja tarjoaa yli 920 neliömetrin edestä tyylikkäitä coworking-tiloja. Ympäröivä alue on pullollaan nähtävää, ja siellä on monia museoita ja turistikohteita, kuten Królikarnian historiallinen palatsi ja Galeria Mokotówin ostoskeskus. Lehvistöä ja raitista ilmaa kaipaavilla on heilläkin vain valinnan vaikeus: sekä Arkadian että Dolina Sluzewieckan puistot ovat molemmat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

 

4. Kuuluisat naapurit
Regus Vazha-Pshavela, Tbilisi, Georgia
Jos liiketoimintasi hyötyisi loistavista yhteyksistä tunnettuihin monikansallisiin yhtiöihin tai pienempiin yrityksiin, on Regus Vazha-Pshavela juuri sinulle. Se sijaitsee Tbilisin Saburtalon yrityskeskittymässä, joka on yksi Georgian halutuimmista naapurustoista ja jossa on Samsung Georgian, Huawein ja British American Tobaccon kaltaisia suuryrityksiä. Valitse valikoimasta valoisia yksityistoimistoja, moderneja coworking-tiloja ja suuria kokoustiloja – ja älä unohda varata aikaa naapurustoon tutustumiseen. Tsu Museum of Zoology ja David Bolkvadze Park ovat molemmat lähellä. Toimitilaan ja sieltä takaisin pääseminen on yksinkertaista: kulku käy Nutsubidze Street II-IV Microdistrict -aseman tai Vazha-Pshavelan metroaseman kautta.

 

Regus-toimistohotelli sekä pöytiä ja tuoleja

Regus-toimistohotellit ympäri maailmaa tarjoavat valoisia tiloja erilaisiin liiketoimintatarpeisiin

 

5. Kirkkain ja paras
Regus Wallisellen Business Park, Wallisellen, Sveitsi
Strateginen sijainti suhteessa sekä Zürichin lentoasemaan että kaupungin keskustaan takaa, että Sveitsin liikekeskuksessa sijaitseva Regus Wallisellen Business Park kykenee vastaamaan liiketoimintatarpeisiisi. Houkutteleva viidestä rakennuksesta koostuva yrityspuisto sijaitsee Sveitsin suurimman ostoskeskuksen, Glattin, vieressä, ja siellä toimii monikansallisia suuryrityksiä, kuten Reckitt-Benckiser, Canon ja Microsoft. Sisällä oleva moderni työtila (joka kattaa koko toisen kerroksen) on valoisa ja viihtyisä neljän kattoikkunan ja leveän lasitteen ansiosta. Koska rakennus on lähellä moottoritietä ja raitioteitä, se on helposti sekä henkilökunnan että vieraiden tavoitettavissa, ja maanalainen pysäköintitila helpottaa saapumista entisestään.

 

6. Yritystoiminnan raskassarjalaiset
Regus Technologiepark, Bremen, Saksa
Siemens, ArcelorMittal ja OHB SE ovat kaikki valinneet kodikseen Bremenin teknologiapuiston – mikä korostaa alueen vaikuttavaa asemaa yritysten suosikkina. Ja Regus Technologiepark, joka sijaitsee uusimmalla kampuksella, varmistaa, että yrityksesi voi hyötyä alueen säpinästä. Lähes 300 neliömetrin toimistohotelli on vaivaton myös pyörätuolia käyttäville. Paikallisen alueen tutkiminen on helppoa: upeiden baarien ja ravintoloiden lisäksi toimistohotelli on suoraan yhteydessä Bremenin yliopistoon, ja julkiset liikenneyhteydet ovat kävelymatkan etäisyydellä.

 

7. Ensiluokkainen sijainti
Regus Northside Business Centres, Budapest
Jokaiseen Budapestissa käyntiin on sisällytettävä vierailu aina kiireisellä Váci-kadulla, joka jatkuu lähes kaksi kilometriä Vörösmarty-aukion ja suuren kauppahallin välillä Tonavan suuntaisesti. Onneksi Regus Northside Business Centres sijaitsee ensiluokkaisella paikalla alueen sydämessä. Hyödynnä sijainti, josta on helppo pääsy kaupungin jokaiseen osaan joko autolla tai julkisilla liikennevälineillä – Forgách utca -metroasema on rakennuksen juurella, ja rakennuksen autotallissa on hyvät pysäköintitilat autoa käyttäville. Toimistohotellin sisällä on valoisia tiloja kokouksia, tapahtumia ja muuta työskentelyä varten.

 

Meillä on tiloja myös näissä kohteissa…

Regus Arena Boulevard, Amsterdam

Regus Val Vista, Mesa, Arizona, Yhdysvallat

Regus 575 Norte Sul, Campinas, Brasilia

Regus Pharos House, Westville, Durban, Etelä-Afrikka

Regus Azura, Hoofddorp, Alankomaat

Regus Science Park, Kiel, Saksa 

Regus Forum West Side, Kiova, Ukraina

Regus Promenade, Linz, Itävalta 

Regus Tortona, Milano, Italia

Regus Citydel, Moskova, Venäjä

Regus Rio Sul, Rio de Janeiro, Brasilia

Regus Teleporto, Rio de Janeiro, Brasilia

Regus JK 1455, Sao Paulo, Brasilia

Regus Empresarial Mario Garnero, Sao Paulo, Brasilia

Regus Quadrum, Vilna, Liettua