External shot of Kraanspoor, Amsterdam (Centre #4836)

Uutishuone

Työpaikkoja tarjolla Belgiassa, Brasiliassa ja muualla

Regus-verkosto kasvaa ja uusia keskuksia avataan kautta maailman. Oli kyse sitten kulttuurisista rikkauksista tai yritysmahdollisuuksista Japanissa, voit löytää uusia joustavia työskentelypaikkoja missä tahansa

 

1. Antwerpenin teknologiakeskus
Regus Herentals Industry, Herentals, Belgia
Syitä siihen, että Regus Herentals Industry on suosittu Nokia Solutions and Networksin, Atosin Worldlinen ja Telenetin kaltaisten yhtiöiden keskuudessa, on monta. Yrityskeskus on Herentalsin teollisuusalueella, ja sinne on helppo päästä autolla. Työtila näkyy kauas Liegestä/Hasseltista Antwerpeniin menevällä E313-tiellä. Valontäyteisten työtilojen lisäksi löydät älykokoustiloja, pohjakerroksessa olevan ruokalan ja ystävällisen vastaanoton. Tällä yritysalueella on linja-auto- ja rautatieasemia, ja se on lyhyen matkan päässä useista kiinnostavista sijainneista, mukaan lukien Art Center Hugo Voeten ja Oscar’s House Museum.

 

2. Aurinkoinen visio
Regus WTC Almeda Park Cornellà, Cornellà de Llobregat, Espanja
Upea lasinen julkisivu ulottuu viiden rapun korkeuteen, ja Regus WTC Almeda Park Cornellà Barcelonan lounaispuolella tekee varmasti muutenkin vaikutuksen asiakkaisiisi. WTC Almeda Business Parkissa oleva moderni kompleksi, joka on vain 15 minuutin päässä kaupungin keskustasta ja lentokentästä, inspiroi työntekijäsi tuottavammiksi sekoittamalla ajantasaisia yksityistoimistoja ja coworking-tiloja sekä kokoustiloja. Kun haluat pitää tauon tai viihdyttää vieraitasi, tarjolla on paljon tehtävää – sitä tarjoavat esimerkiksi RCDE-jalkapalloareena, Splau-ostoskeskus, Museu Agbar de les Aigües sekä L’Hospitalet Museum. Itse yrityspuistossa on useita ravintoloita, pankki, kuriiripalvelu ja suuri keskuspuutarha, jossa on säännöllisiä tapahtumia.

 

3. Ylivertaiset näkymät
Regus Nathan Road, Hongkong, Kiina
Hongkongin hälinän ylle nouseva Regus Nathan Roadin  toimisto löytyy vilkkaiden Nathan Road- ja Mong Kok Road -teiden risteyksestä. Guinnessin ennätysten kirja kuvailee aluetta kiireellisimmäksi kaupunginosaksi maailmassa, joten yrityskeskuksesta voidaan vähemmän yllättäen löytää paljon dynaamisia yrityksiä. Voit hyödyntää parhaasi mukaan kevyitä, ilmavia toimistotiloja ja kokoustiloja sekä hienoja näkymiä. Rakennus itse on monikäyttöinen yrityskompleksi, jossa on monta myymäläkerrosta ja paljon ravintoloita. Se on myös yhdistetty hyvin kaupungin julkiseen liikenneverkkoon – rakennuksesta pääsee suoraan Hongkongin MTR-asemalle.

 

Sisäkuva P1-toimistohotellista Berliinissä (toimistohotelli #4509)

Kokoustila, Regus P1, Berliini

 

4. Kaupungin sydämessä
Regus P1, Berliini, Saksa
Potsdamer Platz on kiehtovan saksalaisen metropolin sykkivä keskus – ihanteellinen sijainti Regus P1 -toimistotilalle (yllä). Joka päivä jopa 100 000 ihmistä saapuu naapurustoon kokeakseen, miten siellä yhdistellään työtä, taidetta ja kulttuuria, viihdettä, shoppailua, ruokaa ja hotelleja. Regus P1 tarjoaa kirkkaan ja modernin toimistotilan kaikentyyppisille ja -kokoisille yrityksille. Saapuminen on helppoa: Potsdamer Platzissa on jopa 2 500 pysäköintipaikkaa, suora yhteys julkiseen liikenteeseen ja jatkoyhteydet lentokentille ja pääasemalle.

 

5. Yhteisökeskeinen
Regus Lagoa Corporate, Rio de Janeiro, Brasilia
Humaitán kaupunginosassa sijaitseva hiljainen naapurusto Christo Redentor -patsaan ja Lagoan laguunin välissä, eli Regus Lagoa Corporate, pursuaa charmia ja yhteisöllisyyttä. Kyseessä on ainut yritysrakennus Lagoa Rodrigo de Freitas -alueella, joten se on erityisen hyvässä asemassa Rebouças-tunnelin vieressä ja lähellä Gávean aluetta. Sieltä pääsee myös helposti Barra da Tijucaan, Rion nuorimpaan naapurustoon. Alueelle menee useita linja-autolinjoja ja sinne pääsee helposti suuriin nopeuksiin tarkoitettuja teitä pitkin. Rakennuksen lähellä on pankkeja, ravintoloita, hotelleja, vesiurheilumahdollisuuksia ja kasvitieteellinen puutarha. Töiden jälkeen voit vierailla Cobal de Humaitássa. Raitiotievarikosta hedelmä- ja kasvismarkkinaksi muuttuneesta tilasta on nyt tullut ravintola-, baari- ja ruokakauppakeskittymä, joka vie lähes kokonaisen korttelin.

 

6. Työtä ja hupia
Regus Messecarree, Wien, Itävalta
Stuwerviertelin kaupunginosa Wienissä on Regus Messecarreen kotipaikka. Sieltä löytyvät ajanmukaiset toimistot, coworking-tilat, kokoustilat, koulutustilat ja haastattelutilat värinää täynnä olevassa kaupunkikompleksissa. Yrityskeskus sijaitsee Wienin kauppanäyttelyä ja Vienna University of Economics and Businessia vastapäätä. Vasta rakennetussa Viertel Zwei -yrityspuistossa on useita suuria hotelleja sekä baareja ja ravintoloita. Myös Praterin huvipuisto, jonka valtava maailmanpyörä on yksi Wienin kuuluisimmista nähtävyyksistä, on lähellä. Paikalle pääsee helposti lähellä olevalta metroasema Messe-Praterilta, ja raitiotieverkosto tarjoaa joustavia vaihtoja.

 

7. Maailmanluokan pelissä
Regus Torre Z, São Paulo, Brasilia
Brooklin Novon alueella, jossa Regus Torre Z sijaitsee, on useita muitakin maailmanluokan yrityksiä, kuten Nestlé, Nokia, Terra Networks ja HBO Brasil. Se on lähellä kaikkia tärkeimpiä teitä, rautatieasemaa ja Hilton Hotel -hotellia. Reguksen toimistohotelli sijaitsee maamerkkirakennuksessa, joka tarjoaa erinomaisia näkymiä ja helpon pääsyn alueen pääreiteille. Julkinen liikenne on monipuolista. Junalinja kulkee Pinheiros-joen vartta pitkin, ja sekä Avenida da Nações Unidas- että Avenida Berrini -kaduilla on monia linja-autoreittejä. Kävelymatkan etäisyydellä olevat ostoskeskukset kruunaavat tämän kaiken.

 

8. Älykäs tila
Regus Kraanspoor, Amsterdam
Haluatko tehdä liiketoimintaa tyylikkäässä tilassa Pohjois-Amsterdamissa? Regus Kraanspoor (pääkuva) on etsimäsi paikka. Erikoislaatuisen rakennuksen, joka on rakennettu entisen satamanosturin radan päälle, ikkunat ovat suuret, ja valo tulvii mukavaan toimistotilaan ja kokoushuoneisiin. Kolmen kerroksen alueella olevan yrityskeskuksen näkymät aukeavat lahteen ja Amsterdamin pienvenesataman jahteihin päin. Henkilökunta ja vieraat pääsevät paikalle vaivatta Stenendokwegin bussiasemalta ja Station Noord -metroasemalta, jotka ovat lähellä entistä NDSM:n (Netherlands Dock and Shipbuilding -yhtiö) -sijaintia. Kraanspoorissa on paljon osaajia houkuttelevia palveluja, kuten kauppoja, asuntoja, hotelleja ja kulttuurikeskuksia, esimerkiksi NEMO Science Museum ja NDSM Cultural Center sekä Oostertocht Park ja Noorderpark. Nuorekas alue on monien nuorten luovien yritysten koti, ja sen ilmapiiri sykkii yritysmyönteisyyttä.

 

Meillä on tiloja myös näissä kohteissa…

Regus B1 Mussafah, Abu Dhabi

Regus Gare d’Amiens, Amiens, Ranska

Regus Sarria Forum, Barcelona, Espanja

Regus Anchor Business Centre, Bukarest, Romania

Regus Icon Park, Chiang Mai, Thaimaa

Regus Corporate Greens, Gurgaon, Intia

Regus Business Park, Ieper, Belgia

Regus GT Tower Makati, Manila, Filippiinit

Regus Al Nakheel, Riad, Saudi Arabia

Regus Vision Exchange, Singapore

Regus Europa, Valencia, Espanja