Regus Rue De France, Nizza, Ranska

Uutishuone

Uusia toimistohotelleja Aucklandissa, Istanbulissa ja muualla

Regus-verkosto kasvaa ja uusia keskuksia avataan kautta maailman Euroopasta Lähi-itään ja Kaakkois-Aasiaan. Lue, mistä löydät parhaat uudet paikat joustavaan työntekoon silloin, kun itse haluat.

 

1. Tee töitä ja lennä
Regus Auckland Airport, Auckland, Uusi-Seelanti
Tämän tyylikkään uuden työtilan myötä aucklandilaiset voivat olla entistä ylpeämpiä kimaltavasta kaupungistaan. Huippuarkkitehtien Warren & Mahoney suunnittelema Regus Auckland Airport tarjoaa laadukkaita coworking- ja hot-desk-tiloja runsaan 1 000 nelimetrin edestä pohjakerroksessa. Uusinta tekniikkaa edustava Quad 7 -rakennus on vain 800 metrin päässä kansainväliseltä lentoterminaalilta ja hyvien julkisten liikenneyhteyksien päässä, sillä Leonard Isitt Dr -linja-autoasemalla on matkaa vain hieman yli kilometri ja Puhinuin rautatieasema on 12 minuutin taksimatkan etäisyydellä. Laaja valikoima erilaisia tapahtumiin osallistuvia yrityksiä takaa sen, että sinulla on loputtomasti verkostoitumismahdollisuuksia Aucklandissa toimivien kanssa.

 

2. Avoinna kaiken aikaa
Regus Munich Business Campus, München, Saksa
Münchenin pohjoispuolella olevassa Lohhofin kaupunginosassa sijaitseva moderni toimistohotelli antaa mahdollisuuden saavuttaa liiketoimintasi täysi potentiaali. Regus Business Campus tarjoaa laajan valikoima palvelutoimistoja ja muita toimitiloja, jotta voit mukauttaa fyysisen läsnäolon haluamaksesi ja pitää kustannukset alhaisina. Johtokunnan huoneiden, kokoustilojen ja coworking-tilojen myötä voit käyttää aikaasi joustavasti. Ympärivuorokautinen pääsy, pysäköintimahdollisuus ja yrityspuiston sijainti tarkoittavat, että voit työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Myös liikenneyhteydet ovat loistavat: Unterschleissheimin ja Keltenschanzen linja-autoasemat ja Garching-Hochbrückin U-Bahn-asema on voin muutaman minuutin päässä. Ja mikäli tarvitset taukoa työnteosta, lähellä sijaitsevat Heimatmuseum Unterschleissheim ja Museum Haus der Ost- und Westpreussen tarjoavat mahdollisuuden nauttia alueen historiasta ja kulttuurista.

 

3. Rannan tuntumassa
Regus Rue de France, Nizza, Ranska
Täydellinen valinta mille tahansa yritykselle: tämä Nizzan kutsuva ja hyvin varusteltu coworking-ympäristö sijaitsee lähellä Gambettan kävelyaluekeskusta. Regus Rue de France (pääkuva) on upealla paikalla – vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nizzan rantakävelykadusta ja helposti saavutettavissa Gambettan ja Buffan linja-autoasemilta. Nämä, sekä lisäksi Massénan raitiometropysäkki, muodostavat helpon yhteyden Gare de Nice Ville -rautatieasemalle, joka on täydellinen paikallista matkailua tai lentokentälle siirtymistä varten. Luonteikkaan ja perinteiden toimistorakennuksen sisällä on kokoustiloja, palvelutoimistoja ja muita toimitiloja sekä jaettu lounge-tila, jossa on istuma-alueita ja myyntiautomaatteja. Kun tarvitset tauon, voit kävellä lyhyen matkan merelle ja nauttia raikkaasta ilmasta tai tutustua kauniiseen Jardin Albert 1er -puistoon suihkulähteineen ja monumentteineen.

 

4. Maamerkkisijainti
Regus Zhenfeng, Shanghai, Kiina
Haluatko nostaa liiketoimintasi seuraavalle tasolle Kiinan Shanghai Pudongissa? Sinulla kävi tuuri. Regus Zhenfengin toimitilat, kokoustilat ja coworking-tilat ovat omaa luokkaansa. Lisäksi alueen yli sata Fortune 500 -tytäryhtiötä varmistavat, että olet hyvässä seurassa. Kiinan ensimmäisellä vapaakauppa-alueella sijaitseva toimistohotelli on lähellä yhtä maan suurimmista satamista ja vain viiden minuutin kävelymatkan etäisyydessä merkittävistä metrolinjoista ja Jilong Road -linja-autoasemalta. Läheistä S20-moottoritietä pääsee kansainväliselle lentoasemalle noin tunnissa. Vierailijat tai taukoa pitävät työntekijät voivat tutustua moniin läheisiin nähtävyyksiin, kun Kiinan Wushu-museoon ja Shanghain lasimuseoon. Jos haluat rentoutua, kävele Zhangjiang Hi-Tech Parkissa tai Gongqing Forest Parkissa.

 

Regus Moenchengladbach City, Mönchengladbach, Saksa

Regus Moenchengladbach City Saksan Mönchengladbachissa

 

5. Ikoniset toimitilat
Regus Icon Park, Chiang Mai, Thaimaa
Regus Icon Park sijaitsee kätevästi Icon Park Hotelin toisessa kerroksessa – alueen uusimmassa sekakäyttörakennuksessa, johon kuuluvat kuusikerroksinen hotelli, ravintoloita ja liikkeitä. Muutaman askeleen päässä sijaitsee saman rakennuttajan omistama Icon Square, joka on suosittu tietokone- ja teknologiaostoskeskus ja jossa on yli 100 IT-alan liikettä ja täysimittainen kuntoilukeskus. Regus-toimistohotelli on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Chiang Main kansainväliseltä lentoasemalta, ja kaupungin tunnettu Nimmanhaemin Road (yksi Chiang Main suosituimmista tyylikkäiden kahviloiden ja ravintoloiden alueista) on vain muutaman minuutin automatkan päässä. Tien toisella puolella on Chiang Main vanhakaupunki, joka on temppeleiden ja historiallisen vallihaudan – sekä satojen hotellien – ympäröimä.

 

6. Vilkas tukikohta
Regus Moenchengladbach City, Mönchengladbach, Saksa
Regus Moenchengladbach Cityn (yllä oleva kuva) toimitilaan on helppoa päästä – se on vilkkaan pääkadun varrella, lähellä sekä Wegbergin että Merbecker Buschin -linja-autoasemia ja Rheydtin rautatieasemaa, minkä lisäksi sen pihalla on reilusti pysäköintitilaa. Vilkas sijainti tekee siitä ihanteellisen liiketoiminnan menestyksen kannalta. Valoisien ja ilmavien toimitilojen lisäksi lähellä on runsaasti erilaisia paikallisia ravintoloita ja kahviloita ja paljon muutakin tekemistä. Nauti vaikka Kaiser Friedrich -konserttitalon esityksistä tai ihastele kaupungin monia rakennustaiteellisia monumentteja.

 

7. Tyylikästä yhteistyöskentelyä
Regus Maslak Orjin Business Centre, Istanbul, Turkki
Kuntosalin, taidegallerian, räätälin ja mehubaarin myötä rakennus, jossa Regus Maslak Orjin -toimistohotelli sijaitsee, on jo itsessään näkemisen arvoinen kohde. Ei olekaan siis mikään yllätys, että General Electricin, Zurich Insurancen ja YKK:n kaltaiset yhtiöt ovat valinneet sen kodikseen. Voit odottaa tilavia, moderneja toimitiloja ja valoisia sekä kirkkaita kokoustiloja. Myöskään paikalle pääseminen ei voisi olla helpompaa: linja-autot ja taksit pysähtyvät suoraan rakennuksen eteen, ja metroasema on kävelymatkan päässä. Jos tulet omalla autolla, voit jättää sen parkkihalliin.

 

8. Wuxi-työtila
Regus Suning Life Square, Wuxi, Kiina
Wuxin menestyksekkäällä liiketoiminta-alueella on yksi arvovaltaisimmista yritysosoitteista: Regus Wuxi Suning Life Square. Suning Life Squaren pohjoisessa tornissa, lähellä Chong’an-temppelin kävelykatua ja muutaman korttelin päässä kaupungintalosta, sijaitsee sekakäyttöprojekti, jossa on toimitiloja, liikkeitä, ravintoloita, pankkeja, palvelutaloasuntoja ja viiden tähden Hyatt Regency Hotel. Paikalle pääsee suoraviivaisesti: toimitilaan pääsee useita eri linja-autoreittejä sekä suoraan metrolinjoilla 1 ja 2 Sanyang Squaren asemalta. Wuxin rautatieasema on 15 minuutin kävelyn päässä, ja Shuofangin kansainvälinen lentoasema on sekin vain 25 minuutin ajomatkan etäisyydellä.

 

9. Ympäristöä säästäviä tiloja
Regus OpernTurm, Frankfurt, Saksa
170 metrin korkuinen, luonnollisella kalkkikivijulkisivulla varustettu Frankfurtin OpernTurm (oopperatorni) on vaikuttava osa Frankfurtin kaupunkikuvaa, ja se symbolisoi kaupungin kunnianhimoa ja kansainvälistä mainetta. OpernTurm oli yksi ensimmäisistä uusista monikerroksisista toimitiloista, joka sai LEED-kultasertifikaatin kestävästä, resursseja tehokkaasti hyödyntävästä ja ympäristöä säästävästä rakentamisesta. Ylhäällä 16. kerroksessa oleva Regus OpernTurmin avoimet toimitilat on varustettu tyylikkäillä nahka- ja kromikalusteilla. Frankfurtin päärautatieasema on vain muutaman minuutin päässä, ja lentokentälle ajaa 20 minuutissa.

 

Meillä on tiloja myös näissä kohteissa…

Regus Corporate Greens, Gurgaon, Intia

Regus Podil Heritage Centre, Kiova, Ukraina

Regus Oman Arab Bank Building, Masqat, Oman

Regus Faria Lima Corporate, São Paulo, Brasilia

Regus Frösunda Port, Solna, Ruotsi