Valitettavasti emme löytäneet tuloksia haulla {{term}}. Yritä uudelleen.
Kuinka Regus vastaa COVID-19-epidemiaan
Regus Chairman - Douglas Sutherland

Douglas Sutherland

Puheenjohtaja

Douglas Sutherland nimitettiin puheenjohtajaksi 18. toukokuuta 2010. Douglas oli Skypen talousjohtaja, kun eBay oli ostamassa Skypeä, ja hän oli myös Secure Waven talousjohtaja, kun PatchLink oli ostamassa sitä. Ennen tätä Douglas oli Arthur Andersenissa osakkaana ja hänen tehtäviinsä kuului kansainvälisten asioiden johtaminen. Hän on toiminut useiden yritysten johtajana eri lainkäyttöalueilla ja hän oli Luxemburgin Amerikkalaisen kauppakamarin puheenjohtaja sen perustamisen aikana. Douglas on tällä hetkellä myös Median Gruppe S.à r.l.:n ja Socrates Health Solutions Inc:n johtaja.

Regus CEO Mark Dixon

Mark Dixon

Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja ja perustaja Mark Dixon on yksi Euroopan tunnetuimmista yrittäjistä. Hän perusti Reguksen Belgian Brysselissä vuonna 1989 ja on sittemmin saavuttanut mainetta johtajana ja innovaattorina. Ennen Regusta hän perusti yrityksiä elintarvikkeiden vähittäis- ja tukkukaupan alalla. Mark on voittanut useita yrittäjyyspalkintoja ja hänen visionsa työn tulevaisuudesta on muuttanut tapaa, jolla yritykset suhtautuvat tilatarpeisiinsa.

Regus COO & CFO - Dominik de Daniel

Dominik de Daniel

Talousjohtaja ja operatiivinen johtaja

Dominik de Daniel liittyi Regukseen 1. marraskuuta 2015 talous- ja operatiivisena johtajana. Ennen Regusta Dominik oli yli yhdeksän vuotta maailman johtavan HR-ratkaisujen tuottajan, Adecco Groupin talousjohtajana. Hän oli myös Adecco Groupin globaalien ratkaisujen johtaja vastuualueenaan maailmanlaajuinen viestintä sekä Kiinan toiminnot. Dominik oli aiemmin DIS AG:n, Saksan johtavan ammattilaisten rekrytointiyrityksen talousjohtaja, ennen kuin Adecco Group osti yrityksen.

Regus Senior Non-Executive Director - Lance Brown

Lance Brown

Senior Independent Non-Executive Director

Lance Browne nimitettiin Reguksen Non-Executive Directoriksi 27. elokuuta 2008. Hänestä tuli Senior Independent Director 18. toukokuuta 2010 ja Nomination Committeen puheenjohtaja 27. syyskuuta 2012. Lance oli aiemmin CEO ja sittemmin puheenjohtaja Standard Chartered Bank (Kiina) Ltd:ssä, Non-Executive Director IMI plc:ssä, City of Londonin vanhempi neuvonantaja, China Goldmines plc:n puheenjohtaja sekä Director of Business Development Powergen Internationalissa. Lance on Travelexin hallituksen puheenjohtaja (Kiina) ja WS Atkins International Advisory Boardin jäsen.

Regus Non-Executive Director - Elmar Heggen

Elmar Heggen

Independent Non-Executive Director

Elmar Heggen nimitettiin Reguksen Non-Executive Directoriksi 1. kesäkuuta 2010 ja Audit Committeen puheenjohtajaksi 27. syyskuuta 2012. Elmarilla on laaja kokemus johtotehtävistä. Vuodesta 2006 hän on ollut Chief Financial Officer, Head of the Corporate Centre ja Executive Committeen jäsen RTL Groupissa, johtavassa eurooppalaisessa viihdeverkostossa. Hän liittyi RTL Groupiin vuonna 2000 ja on aiemmin ollut Vice President of Mergers and Acquisitions sekä Vice President of Strategy and Controlling. Ennen RTL:ää Elmar oli Felix Schoeller Digital Imagingin Vice President & General Manager Isossa-Britanniassa. Elmar on RTL Groupin Chief Financial Officer sekä Executive Committeen jäsen. Hän on myös Atresmedian (Espanja) ja Metropole televisionin (Ranska) hallituksen jäsen sekä Broadcast Centre Europe SA:n hallituksen puheenjohtaja.

Regus Non-Executive Director - Florence Pierre

Florence Pierre

Independent Non-Executive Director

Florence Pierre nimitettiin Reguksen Non-Executive Directoriksi 21. toukokuuta 2013. Hän toimii parhaillaan eri johtotehtävissä, konsulttina ja sijoittajana innovatiivisia ja Internet-palveluita tuottavissa yrityksissä. Hänellä on kansainvälisistä yritysten rahoitusasioista yli 30 vuoden kokemus, johon sisältyy johtavia rooleja BNP:ssä, Financière Rothschildissä, Degroof Corporate Financessa sekä hänen omassa M&A-yrityksessään. Florencella on kansainvälistä näkemystä: hän on työskennellyt Chicagossa, New Yorkissa, Pariisissa ja Brysselissä. Hän on myös opettanut taloustieteitä ja rahoitusta, julkaissut useita kirjoja ja artikkeleita arvonmäärityksestä ja ollut jäsenenä useissa ranskalaisissa yritys- ja innovaatiokomiteoissa sekä valtiollisella että yksityisellä puolella. Florence oli johtajana 3i Infrastructure plc:ssä vuosina 2010–2013 ja on johtajana ESL Networkissä, Ranskan johtavassa strategisessa talouden neuvonantajaverkostossa.

Regus Non-Executive Director - François Pauly

François Pauly

Independent Non-Executive Director

François Pauly nimitettiin Reguksen Non-Executive Directoriksi 19. toukokuuta 2015. François on toiminut johtoasemassa pankkisektorilla yli 30 vuotta. Lokakuuhun 2014 saakka François oli Banque Internationale à Luxembourgin johtokunnan (“BIL”) Chief Executive and Chairman. Aiemmin hän on ollut johtoasemissa mm. BIP Investment Partners S.A.:ssa, Dexia Groupissa ja Salissa. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François on Senior Advisory Partner Castik Capital Partnersissa ja non-Executive Director Group la Luxembourgeoise SA:ssa, BIP Investment Partners SA:ssa, M&C S.p.A:ssa ja Cobepa SA:ssa. François toimii myös useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen johtokunnassa.

Regus Non-Executive Director - Nina Henderson

Nina Henderson

Independent Non-Executive Director

Nina Henderson nimitettiin johtokuntaan 20. toukokuuta 2014. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC. Hän on tällä hetkellä CNO Financial Groupin johtaja (vakuutusyhtiöt Bankers Life, Washington National ja Colonial Penn). Nina on myös Managing Partner Henderson Advisoryssa, joka tuottaa investointiyrityksille kuluttaja-alan arviointeja. Hänen 30-vuotisen uransa aikana Bestfoodsissa ja sen edeltäjällä CPC Internationalissa hänellä oli useita kansainvälisiä ja pohjoisamerikkalaisia johto- ja markkinointiasemia, mukaan lukien Bestfoodsin Vice President ja Bestfoods Groceryn President. Nina on ollut myös useiden yritysten johtaja eri aloilla, mukaan lukien AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., Del Monte Food Company ja Pactiv Corporation. Nina on kuraattori Drexel University -yliopistossa, jossa hän suoritti Bachelor of Science -tutkinnon kiitettävin arvosanoin. Vuonna 2010 hänelle myönnettiin AJ Drexel Distinguished Alumni Award -palkinto. Hän on myös Visiting Nurse Service of New Yorkin ja Foreign Policy Associationin johtaja.