Valitettavasti emme löytäneet tuloksia haulla {{term}}. Yritä uudelleen.
Kuinka Regus vastaa COVID-19-epidemiaan
Shareholder Information
Päivä Asiakirjan otsikko PDF
Regus Audit Committee Guidelines Print
Regus Nomination Committee Guidelines Print
Regus Remuneration Committee Guidelines Print
Remuneration Statement
Päivä Asiakirjan otsikko PDF
03/11/2015 Remuneration Statement Print

Mitä tarkoittaa rekisterinpitäjä?

Reguksen omistajuutesi on kirjattu osakkeenomistajien rekisteriin. Rekisteri on luettelo kaikkien osakkeenomistajien nimistä ja osoitteista ja heidän omistustensa määristä. Capita Registrars (rekisterinpitäjä) ylläpitää rekisteriä Reguksen puolesta. Reguksen rekisterinpitäjä päivittää rekisteriä, kun tietosi tai omistajuutesi muuttuvat, ja he lähettävät myös osinkoshekit sekä osakekirjat.

Lain mukaan rekisteri on julkinen asiakirja, ja rekisterinpitäjän on annettava pääsy sen tietoihin, jos joku sitä pyytää. Pyynnössä on oltava pyytäjän nimi ja osoite, selvitys siitä, mihin tietoa käytetään, sekä tieto rekisterin mahdollisesta jakamisesta muille ja siitä, kenelle ja mihin tarkoitukseen tiedot luovutetaan. Regus ei luovuta yksittäisten osakkeenomistajien tietoja kolmansille osapuolille muutoin kuin lain vaatimassa laajuudessa.

Mitä minun tulisi tehdä osakekirjallani?

Osakekirjat ovat todisteita omistajuudestasi ja niitä tulee säilyttää huolellisesti. Tarvitset niitä, jos haluat myydä osakkeitasi. Suosittelemme, että pidät kirjaa osakekirjojen numeroista ja kunkin osakekirjan sisältämien osakkeiden numeroista siltä varalta, että osakekirjat katoavat. Osakekirjat postitetaan osakkeenomistajille heidän omalla riskillään.

Mitä minun tulee tehdä, jos muutan?

Jos muutat, sinun tulee ilmoittaa rekisterinpitäjälle uusi osoitteesi. Jos olet rekisteröitynyt Capita Sharen portaaliin (www.capitashareportal.com), voi ilmoittaa sinne uuden osoitteesi kirjautumalla portfolioosi. Tarvitset:

  • Osakkeenomistajan koko nimi ja nykyinen rekisteröity osoite
  • osakkeenomistajien sijoittajasäännöt

Löydät nämä molemmat osakekirjasta, viimeisimmästä osinkolipukkeesta tai muusta kirjeestämme.

Voit myös tehdä osoitteenmuutoksen lomakkeella, jonka löydät heidän verkkosivuiltaan www.capitaregistrars.com (Huomaa: linkki aukeaa uuteen ikkunaan.) valikosta 'Shareholders and Employees', kohdasta 'Leaflets and Forms'. Kun olet täyttänyt ja allekirjoittanut lomakkeen, lähetä se Capitaan postitse osoitteeseen: Capita Registrars, The Registry, 34 Beckenham Road, Beckenham, Kent BR3 4TU, UK.

Mitä minun tulee tehdä, jos vaihdan nimeni?

Jos muutat nimeäsi, kirjoita rekisterinpitäjälle tiedot uudesta ja vanhasta nimestäsi. Liitä mukaan oikeaksi todistettu kopio avioliittotodistuksesta tai nimenvaihdon todistuksesta sekä osakekirjasi sekä kaikki vanhalle nimellesi kirjoitetut shekit maksamattomista osingoista. Rekisterinpitäjä kirjoittaa sitten uudet shekit. Jos olet myös muuttanut, katso kohta: Mitä minun pitää tehdä, jos muutan?

Miten ilmoitan menehtyneestä osakkeenomistajasta?

Jos ole kuolinpesän hallinnoija, sinun tulee ehkä siirtää osakkeet perikunnan osakkaiden nimiin tai myydä ne.

Ensimmäiseksi tulee kirjoittaa rekisterinpitäjälle osoitteeseen:

Capita Registrars, The Registry, 34 Beckenham Road, Beckenham, Kent BR3 4TU

Rekisterinpitäjä merkitsee silloin väliaikaisesti rekisteriin, että osakkeenomistajan nimissä ei enää lähetetä osinkomaksuja. Rekisterinpitäjä lähettää sinulle myös tarvittavat lomakkeet. Ota yhteyttä rekisterinpitäjään puhelimitse tai kirjeitse, jotta he voivat opastaa sinua prosessissa.

Olen kadottanut osinkoshekkini – miten saan uuden?

Jos kadotat osinkoshekin, ennen kuin olet ehtinyt tallettaa sen tilillesi, ota kirjallisesti yhteyttä rekisterinpitäjään. Capita pystyy sitten lähettämään sinulle uuden shekin. Huomaa, että tästä palvelusta saatetaan periä maksu.

Osinkoshekkini on vanhentunut.

Jos lähetät rekisterinpitäjälle vanhentuneen shekin, he uusivat sen. Tästä palvelusta saatetaan periä maksu.

Voidaanko osinkoni maksaa pankkitililleni?

Tämä on mahdollista useimmissa Ison-Britannian pankeissa. Sitä kutsutaan joskus maksuohjeeksi tai osingonmaksumääräykseksi. Osinkojen maksumääräysten teko on helppoa – osingot maksetaan pankkitilillesi maksupäivänä, ja verotiedot lähetetään rekisteröityyn osoitteeseesi.

Jos olet rekisteröitynyt Capita Shareportaliin, voit antaa ohjeesi sitä kautta.

Jos haluat mieluummin lähettää kirjalliset ohjeet, osakkeesi ovat yhteisomistuksessa tai yrityksen omistamia, tulosta osingonmaksuohjeet "Forms"-linkistä, täytä ja lähetä rekisterinpitäjälle.

Rekisterinpitäjä pyrkii huolehtimaan ohjeiden täytäntöönpanosta ennen seuraavien osinkojen maksua. Oikeus osinkoihin lasketaan kuitenkin yleensä kuukautta tai kahta ennen kuin osingot varsinaisesti maksetaan. Jos ohjeesi saapuvat tämän jälkeen, saat osinkosi voimassa olevalla maksutavalla, mutta rekisterinpitäjä huolehtii, että uudet ohjeet astuvat voimaan ennen seuraavaa maksua.

Ison-Britannian ulkopuolella asuvien tulee mennä osoitteeseenwww.capitashareportal.com kohtaan "shareholders and employees", International Payments ja ladata asuinmaatansa vastaava lomake.

Voinko saada osinkoni osakkeina rahan sijaan?

Tällä hetkellä ei ole tällaista vaihtoehtoa.

Mitä termit "ennen osinkoja" tai "kirjaamispäivä" tarkoittavat?

Asetamme yhteistyössä Lontoon pörssin kanssa päivän, jonka jälkeen osakkeita myydään ilman osinko-oikeutta, ennen kunkin osingon julkistamista. Sitä kutsutaan nimellä 'ex-dividend'. Ennen sitä osakkeita kutsutaan nimellä 'cum dividend'.

Jos ostat osakkeita ennen ex-dividend-päivää, olet oikeutettu viimeisimmäksi julkaistuihin osinkoihin. Jos ostat tämän jälkeen, ex-dividend-aikana, osingot maksetaan edelliselle omistajalle.

Osingot maksetaan osakkeenomistajille sen mukaan, montako osaketta he omistavat kirjauspäivänä. Kirjauspäivä on tällä hetkellä kaksi päivää ex-dividend-päivän jälkeen. Jos saat osinkoja osakkeiden myynnin jälkeen, ota yhteyttä agenttiin, joka on hoitanut osakekaupan. Kaupan ehdoista riippuen uudella omistajalla saattaa olla oikeus osinkoihin.

Miten siirrän osakkeeni ystävälle tai sukulaiselle?

Jos haluat luovuttaa tai myydä osakkeesi jollekin tuntemallesi henkilölle, siirrä omistuksesi osakkeiden siirtolomakkeella. Voit ladata lomakkeen rekisterinpitäjämme verkkosivuilta www.capitashareportal.com (Huomaa: linkki avautuu uuteen ikkunaan new browser window.) kohdassa ‘Leaflets and Forms’. Kun olet täyttänyt ja allekirjoittanut lomakkeen, lähetä se postitse Capita Registrarsille.

Olen kadottanut osakekirjani – miten saan uuden?

Jos olet kadottanut osakekirjasi, sinun tulee ilmoittaa siitä rekisterinpitäjälle niin pian kuin mahdollista. Voit tehdä sen puhelimitse tai kirjeitse. Capita voi sitten antaa ohjeita osakekirjan kopion hankkimisessa. Palvelusta saatetaan periä maksu riippuen osakekirjassa olevien osakkeiden arvosta.

Jos osakekirjasi on varastettu, sinun on otettava yhteyttä poliisiin ja hankittava rikosilmoituksen numero. Kun olet saanut numeron, kirjoita Capitalle ja ilmoita varkaudesta ja ilmoita samalla annettu numero. Capita voi sitten auttaa sinua prosessin läpiviemisessä.